
Το MEGA καλεί Μπακογιάννη και Δούκα σε τηλεοπτικό debate
Το MEGA καλεί τους δύο διεκδικητές του Δήμου Αθηναίων σε τηλεοπτική συζήτηση στα στούντιό του μπροστά στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών
Με την εκλογή Δημάρχου Αθηναίων να κρίνεται στον δεύτερο γύρο την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, έχει μεγάλη σημασία να ενημερωθούν οι δημότες της Αθήνας για το ποιες θέσεις έχουν οι δύο διεκδικητές της δημαρχίας: Ο νυν Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – πλέον και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Χάρης Δούκας.
Για το σκοπό αυτό ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Σταμάτης Μαλέλης απευθύνει πρόσκληση στους δύο διεκδικητές να αντιπαραθέσουν θέσεις και επιχειρήματα στα στούντιο του μεγάλου καναλιού, σε ένα τηλεοπτικό debate που θα βοηθήσει τους πολίτες της Αθήνας να σχηματίσουν γνώμη και να αποφασίσουν έχοντας όλα τα δεδομένα.
Άλλωστε, και οι δύο υποψήφιοι έχουν εκφράσει σχετική βούληση.
- Αμερικανική startup αναπτύσσει το πρώτο επιβατικό αεροπλάνο μικτής πτέρυγας/ατράκτου
- Φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Ηράκλειο: «Του έβαλε μαξιλάρι στο πρόσωπο και προσπάθησε να τον πνίξει» – Σοκάρει στο in η μητέρα του 8χρονου
- Τσουκαλάς για συντάξεις χηρείας: Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, αναγκάζεται να εφαρμόσει τις προτάσεις μας
- Παράνομο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών εξακολουθεί να κυκλοφορεί στο X

