
Τζένοα – Μίλαν 0-1: Ο Πούλισικ έστειλε τους ροσονέρι στην κορυφή
Με σκόρερ τον Κρίστιαν Πούλισικ στο 87′ η Μίλαν απέδρασε με το διπλό (1-0) από την έδρα της Τζένοα. Αποβλήθηκαν οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων
Έπιασε κορυφή η Μίλαν με «λυτρωτή» τον Κρίστιαν Πούλισικ.
Έπειτα από ένα ματς γεμάτο ένταση, πάθος και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να αποδράσουν με σπουδαίο διπλό από την Γένοβα κόντρα στην Τζένοα χάρη στο γκολ του Πούλισικ στο 87′.
Μια φάση η οποία εξετάστηκε από το Var για αρκετά λεπτά για χέρι, ωστόσο μέτρησε. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μάικ Μενιάν και με τον Πιόλι να μην έχει άλλη αλλαγή, τη θέση του Γάλλου στην εστία πήρε ο Ζιρού, που κράτησε το μηδέν.
Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος φορ έκανε σπουδαία επέμβαση με τα πόδια σε σουτ αντιπάλου του, κρατώντας έτσι το τρίποντο για την ομάδα του Πιόλι.
Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι και η Τζένοα, μιας και ο Μαρτίνεθ είδε στις καθυστερήσεις την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνεθ, Ζαμπέλι (68’ Εκουμπάν), Χαπς (90+1′ Πούσκας), Μπάνι, Βάσκεθ, Ντραγκουσίν, Ντε Βίντερ (90+14′ Λεάλι), Μαλινόβσκι (68’ Κουτλού), Θόρσμπι, Φρέντρουπ, Γκούντμουντσον.
ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (66’ Καλάμπρια), Τιό, Ερναντές, Τομόρι, Αντλί (66’ Ζιρού), Ράιντερς, Μούσα, Γιόβιτς (90+3′ Μπαρτεζάγκι), Οκαφόρ (46’ Λεάο), Τσουκβουέζε (46’ Πούλισικ).
- Σέρρες: «Μαϊμού» υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ εξαπάτησε γυναίκα και της άρπαξε μετρητά και κοσμήματα αξίας 26.000 ευρώ
- Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Συναγερμός στα Χανιά: Συγκρούστηκαν δύο πλοία στο λιμάνι της Σούδας
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»

