Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος ιερέας
Δυσάρεστη κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 55χρονου ιερέα
Νεκρός σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Δίβρης, στην Αρχαία Ολυμπία, εντοπίστηκε 55χρονος ιερέας, που αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο.
Η σορός του βρέθηκε από κατοίκους του χωριού, σε γκρεμό δίπλα στο δρόμο σε δασικό τμήμα με πουρνάρια. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για την ανάσυρσή του ενώ συνδρομή παρείχε και η Ελληνική Αστυνομία.
O ιερέας είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής
«Σορός άνδρα ανασύρθηκε από δύσβατο σημείο στην Τ.Κ. Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σορός άνδρα ανασύρθηκε από δύσβατο σημείο στην Τ.Κ. Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 7, 2023
Ο 55χρονος είχε εξαφανιστεί από χθες
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο ιερέας είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής (6/10). Οι οικείοι του, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία τον αναζητούσαν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο από τη Δίβρη προς τα Τριπόταμα.
Μέχρι αργά τη νύχτα δεν είχαν εντοπιστεί τα ίχνη του αλλά η οικογένειά του και οι συγχωριανοί του συνέχισαν να τον αναζητούν, ώσπου περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/10) εντοπίστηκε η σορός του, σε έναν γκρεμό δίπλα στο δρόμο, σε δασικό τμήμα με πουρνάρια.
Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το ilialive.gr, ο 55χρονος ιερέας βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση και ανοιχτά είναι όλα τα σενάρια.
- Χαλκίδα: Νεκρή 75χρονη οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Ντέιβιντ Σουίμερ εναντίον Κάνιε Γουέστ – «Η συγγνώμη θέλει πράξεις, όχι λέξεις τυπωμένες σε χαρτί»
- Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα δηλωθούν τα φιλοδωρήματα
- Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς 50% χώρες που προμηθεύουν όπλα στο Ιράν
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κρίση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)













![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442