Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Ντύνεται στα χακί και το συνέδριο απομακρύνεται

Κασσελάκης: Ντύνεται στα χακί και το συνέδριο απομακρύνεται

Τον Νοέμβριο θα καταταγεί στον στρατό ξηράς ο Στέφανος Κασσελάκης, και ως εκ τούτου το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλεται...

Ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη και πρώην ΥΠΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πάει στρατό τον Νοέμβριο, γεγονός που επιδρά επίσης στον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα του συνεδρίου μπήκε στον «πάγο» μετά τη συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη

Όπως είπε για τη διεξαγωγή συνεδρίου απαιτείται χρόνος και θα γίνει όταν θα είναι έτοιμο το κόμμα. Σημείωσε ακόμα ότι η διεξαγωγή του συνεδρίου εντός του Νοεμβρίου, όπως ζητούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εφικτή καθώς θα χρειαστεί προεργασία και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει φαντάρος αποκαλύπτοντας ότι θα είναι πολύ πιθανό να υπηρετήσει το Νοέμβριο στον Στρατό Ξηράς.

Η κόντρα για το συνέδριο

Ο χρόνος διεξαγωγής του συνεδρίου έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ιδίως τα στελέχη της Ομπρέλας επέμεναν μέχρι πρόσφατα ότι είναι προτεραιότητα να συγκληθούν τα όργανα και οι εσωκομματικές διαδικασίες να γίνουν στον χρόνο τους, ενώ η πλευρά Κασσελάκη προτείνει ανεπίσημα να γίνει το συνέδριο στις αρχές του χρόνου.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι κατηγορίες από μέλη της Ομπρέλας ότι στελέχη που βρίσκονται στο περιβάλλον του νέου προέδρου προτείνουν να μη γίνει καθόλου το συνέδριο. Ωστόσο το θέμα του συνεδρίου μπήκε στον «πάγο» μετά τη συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη με τον τελευταίο να αναφέρει ότι ο χρόνος διεξαγωγής θα συζητηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024