Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Λεσόρ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Το μήνυμα του Λεσόρ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όλοι στους Πράσινους θέλουν να δείξουν διαφορετική εικόνα σε σχέση με το Super Cup.

Για τον ενθουσιασμό που νιώθουν αυτός και οι συμπαίκτες του για την έναρξη της σεζόν στη Euroleague, τον οποίον επιτείνει το γεγονός πως πρώτος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, μίλησε, στη Media Day του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού κάλεσε τους συμπαίκτες του να δώσουν «ό,τι έχουμε στο παρκέ».

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την έναρξη της σεζόν και το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό μας κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένους. Όλοι θέλουν να παλέψουν στο παρκέ και να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή που είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κάποιες φορές δεν χρειάζεται χρόνος για να είσαι μαχητικός στο παρκέ. Προφανώς έχεις κάνει πολλά λάθη για να χάσεις με τόσο μεγάλη διαφορά. Είδαμε τα λάθη μας. Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και εμείς θέλουμε να του δείξουμε γιατί πρέπει να είναι δίπλα μας όλη τη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία από τις καλύτερες βάσεις φιλάθλων σε όλη την Ευρώπη. Προφανώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν τους προσέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε και ο κόσμος δεν στήριζε την ομάδα όπως συνήθιζε. Πρέπει να τους δώσουμε λόγους να έρχονται στο γήπεδο, ξεκινώντας από αυτό το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν το πάθος και η μαχητικότητα που ζήτησε ο κ. Γιαννακόπουλος αρκούν, αλλά ναι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε στο παρκέ. Όλοι το αντιλαμβάνονται, δεν είναι πυρηνική φυσική εξάλλου, ότι μπάσκετ είναι παιχνίδι επιμονής και υπομονής. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παλεύεις για κάθε μπάλα, κάθε κατοχή, κάθε άμυνα».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024