Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναγκαιότητα η εξασφάλιση νέων υδάτινων πόρων στο Δήμο Μονεμβασίας σύμφωνα με τον Παναγιώτη Νικολινάκο

Αναγκαιότητα η εξασφάλιση νέων υδάτινων πόρων στο Δήμο Μονεμβασίας σύμφωνα με τον Παναγιώτη Νικολινάκο

Προ του φάσματος της λειψυδρίας είναι η Μονεμβασία σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Νικολινάκο.

Είναι στο φάσμα της λειψυδρίας και της ερημοποίησης ο Δήμος Μονεμβασίας; Ένας προορισμός τόσο δημοφιλής και ξεχωριστός; Η απάντηση είναι ναι, σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Νικολινάκο ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χωρίς σύγχρονες υποδομές που θα διασφαλίζουν την αναγκαία επάρκεια νερού για δημότες και επισκέπτες η Μονεμβασία κινδυνεύει από λειψυδρία και ερημοποίηση. Οφείλουμε να διασφαλίσουμε νέους υδάτινους πόρους».

Σύμφωνα με τον ίδιο όμως η Μονεμβασία χρειάζεται επίσης: « Πολιτική προστασία για ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων, οργάνωση των Δομών Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, αγροτική και αστική οδοποιία, διασύνδεση με το κεντρικό δίκτυο».

Ενίσχυση των νέων

Ο κ. Νικολινάκος μας ανέφερε ενδεικτικά τις επιδιώξεις του συνδυασμού του σε περίπτωση που αναλάβει την διοίκηση του Δήμου:

«Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη όχι μόνο της διατήρησης αλλά και της αύξησης τους έμψυχου δυναμικού και των νέων στον τόπο μας. Μάλιστα θα δημιουργήσουμε γραφείο Ενημέρωσης για Προγράμματα, επιδοτήσεις, αναβάθμιση τεχνικής εκπαίδευσης, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, χώρους αναψυχής και αθλοπαιδιών, σύγχρονες ασφαλείς παιδικές χαρές.

Σκοπός μας είναι επίσης η αύξηση της επισκεψιμότητας, η δημιουργία τουριστικού προϊόντος υψηλής ποιότητας με ανάδειξη και αξιοποίηση των ιστορικών περιβαλλοντικών και θρησκευτικών μνημείων (Καστροπολιτεία Μονεμβασίας, Σπήλαιο Καστανιάς, Απολιθωμένο Δάσος Αγίου Νικολάου Βοιών, Γερμανικό Παρατηρητήριο, Μικρό Άγιο Όρος Μαλέα, Κάστρο Νεάπολης, Λιμάνι Γέρακα, Αναρριχητικές Διαδρομές Ζάρακα και Αγίου Νικολάου Βοιών, εκπληκτικά ψαροχώρια Πλύτρας και Ελαίας, κ.α.)».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024