Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σεκιούριτι έβγαλε νοκ άουτ οπαδό που ήθελε να μπει στο γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας της

ΗΠΑ: Σεκιούριτι έβγαλε νοκ άουτ οπαδό που ήθελε να μπει στο γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας της

Η ενέργειά του δέχτηκε πολλές επικρίσεις

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αντιμετώπιση ενός σεκιούριτι προς μία κοπέλα σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου το βράδυ του Σαββάτου (30/9) καθώς όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο άνδρας την βγάζει νοκ άουτ, τη στιγμή που εκείνη πάει να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει τη νίκη της ομάδας της.

Για την ιστορία, ο αγώνας ήταν μεταξύ των Ole Miss Rebels του πανεπιστημίου του Μισισίπι και της LSU, με τους πρώτους να ανακηρύσσονται νικητές με σκορ 55-49. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί με τη λήξη του αγώνα να σπεύσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ζητωκραυγάσουν για την μεγάλη νίκη της ομάδας τους.

Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με άλλους οπαδούς

Η στιγμή που την αποκρούει με μια δυνατή αγκωνιά

Δυστυχώς όμως, για μία συγκεκριμένη οπαδό τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή καθώς ένας εργαζόμενος στην ασφάλεια του γηπέδου αποφάσισε να της κόψει την φόρα και να την «κατεδαφίσει».

Δείτε το στιγμιότυπο:

«Τι κέρδισε με το να την χτυπήσει;»

Είναι ξεκάθαρο πως ο σεκιούριτι δεν το έκανε καταλάθος, καθώς καθ΄όλη τη διάρκεια προσπαθεί να αποτρέψει την εισβολή των οπαδών, μάταια όμως καθώς αποδείχτηκαν ταχύτεροι και πιο ευέλικτοι.

Μετά το περιστατικό, ο ίδιος φαίνεται μάλλον να αναγνωρίζει τη βαναυσότητα της πράξης του καθώς γυρνά προς το μέρος της οπαδού η οποία βρίσκεται ακόμη στο έδαφος.

«Όλοι ήταν ήδη στο γήπεδο. Τι κέρδισε με το να χτυπήσει το κορίτσι;» αναρωτήθηκε ένας από τους χρήστες του Χ με το βίντεο να έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια views.

Η εισβολή στο γήπεδο θα έχει και οικονομικό κόστος για το πανεπιστήμιο του Μισισίπι καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 δολαρίων για παράβαση των σχετικών κανόνων συμπεριφοράς στα γήπεδα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024