
Τι αποφασίστηκε στη Super League για την στελέχωση της ΚΕΔ και για το «Goal-Line Technology»
Oι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Super League…
Το θέμα της στελέχωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του Goal-Line Technology, κυριάρχησαν στη σημερινή (3/10) συνεδρίαση της Λίγκας.
Τα μέλη του συνεταιρισμού επισήμαναν την ανάγκη να υπάρξει ενημέρωση και να αποσταλούν τα βιογραφικά των τριών υποψηφίων μελών της ΚΕΔ πριν από την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που εντέλει θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10/10) στις 10:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων Αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.
2/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος «Goal-Line Technology» και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.
3/ Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League».
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»



