Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ημιμαραθώνιος στην Κρήτη: 2.700 φωτογραφίες έβγαλε η πρωταγωνίστρια γιαγιά Αγγέλα

Ημιμαραθώνιος στην Κρήτη: 2.700 φωτογραφίες έβγαλε η πρωταγωνίστρια γιαγιά Αγγέλα

Φορώντας το μετάλλιο στο στήθος, η αγαπημένη γιαγιά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο «Πάμε Δανάη!» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Η γιαγιά Αγγέλα, που γνωρίσαμε από το σποτ με τον Πάτρικ Ογκουνσότο, για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, έτρεξε 5 χιλιόμετρα και έδωσε ρέστα.

Όχι μόνο συμμετείχε στον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει αλλά στο τέλος χόρεψε και κρητικούς χορούς, με τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές στο ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου να την αποθεώνουν.

Ο χορός έγινε αφού είχα τρέξει τα 5 χιλιόμετρα

Έγινε viral με τον χορό της

Η γιαγιά εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες και για άλλη μια φορά έγινε viral στα social media, όπου αναρτήθηκαν βίντεο, με την ίδια να διασκεδάζει με την ψυχή της.

«Το έζησα από την ψυχή μου. Ο χορός έγινε αφού είχα τρέξει τα 5 χιλιόμετρα. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Αν δεν το πίστευα δεν θα συνέβαινε. Αν σήμερα ξεκινούσε και δεύτερος ημιμαραθώνιος θα το ξαναέκανα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί την ποδιά της. «Η ποδιά μου ήταν το γούρι μου. Δεν μπορούσα να την αποχωριστώ», δήλωσε.

Το έζησα ψυχή τε και σώματι

Η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που βρέθηκε στις Σπέτσες και έβγαλε αμέτρητες selfies. «Εγώ 2.700 φωτογραφίες έβγαλα. Του χρόνου να έρθει στην Κρήτη ο κ. Κασσελάκης να δει».

Ωστόσο, δεν έκρυψε το παράπονό της, που η Δανάη Μπάρκα δεν βρέθηκε στο νησί, όπως είχε δεσμευτεί: «Μας την έσκασες και δεν ήρθες. Εγώ είχα βρει τρία παλικάρια», είπε η γιαγιά Αγγέλα, με την παρουσιάστρια να της ζητά να τους δώσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Τότε, τη συμβούλεψε να μην εμπιστεύεται τα social media. «Να μην τα εμπιστεύεσαι αυτά. Να μιλάς με τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο για να είσαι σίγουρη», της είπε.

«Περασαμε τελεια, είχε πολύ κόσμο. Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου. Το έζησα ψυχή τε και σώματι», τόνισε αναφερόμενη και πάλι στη συμμετοχή της στον Ημιμαραθώνιο και προσκάλεσε το «Πάμε Δανάη!» στο Ηράκλειο ενώ δεσμεύτηκε και η ίδια να ανέβει στην Αθήνα και να μαγειρεψει με τη Δανήη και τον Τίμο.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024