Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Σταυρούπολη
Η σορός του άτυχου νέου εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο
Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση για τον 28χρονο Άγγελο Αλεξανδρή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τη Σταυρούπολη στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ για τον εντοπισμό του εκδόθηκε Amber Alert.
Σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, η αστυνομία ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού άνδρα νεαρής ηλικίας σε αύλειο χώρο εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην περιοχή Καπνομάγαζα στη Σταυρούπολη.
Δεν υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για τον 28χρονο Άγγελο.
Εξετάζονται τα αίτια θανάτου του άτυχου νέου, ενώ -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- δεν υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει το Χαμόγελο του Παιδιού, τα ίχνη του χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου.
Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης.
Όταν χάθηκε, φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, λαδί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, στη Θεσσαλονίκη δεν είχαν αποδώσει, με μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου να ανησυχούν πως η ζωή του 28χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ο Άγγελος Αλεξανδρής, 28. ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 30/09/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Άγγελος Αλεξανδρής έχει ύψος 1.80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, λαδί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι



