
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ
Οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα – Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής.
Στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής (1/10, 20:30) ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιμπορα, Ρέτσος, Σκαρπα και Ρίτσαρντς, οποίοι έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Σαντιάγκο Εσε για λόγους ξεκούρασης και αποφόρτισης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγκα, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Πορόσο, Ντόη, Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της πειραϊκής ΠΑΕ στα social media:
? #PASOLY: ?⚪️ Squad list #Olympiacos #slgr pic.twitter.com/Vzv6a7THaI
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) September 30, 2023
- Το μήνυμα του Τρινκιέρι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα διαρκείας: «Είστε έτοιμοι;» (vid)
- Ανδρουλάκης: Μαφία, συμμορία, υπόκοσμο θυμίζουν όσα είπε ο Δημητριάδης, να απαντήσει το «αφεντικό» – «Προστατεύει την οικογένεια»
- «Φτιάχνουμε κέικ λεμόνι»: Πώς ο Χάρι τιμά τη Νταϊάνα – Θρήνος, απώλεια, γέλιο και γλάσο
- Ο Κονατέ απάντησε στον Γιαμάλ
- Η Πριγκιπέσα Ιζαμπώ: Ο Β’ τόμος έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά στο Καλαμωτό Λαγκαδά – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
