
«Άσε μας να παλέψουμε, μην μας τελειώνεις»: Έβραζαν στα αποδυτήρια του Αστέρα Τρίπολης
Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης από τη διαιτησία του Ευαγγέλου.
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 6η αγωνιστική της Superleague.
Οι Αρκάδες ωστόσο έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου, φωνάζοντας κυρίως για το φάουλ που δόθηκε στον Παλάσιος μόλις στο 5′ από το οποίο και έγινε το 1-0, αλλά και για το πέναλτι που δόθηκε στον Τζούριτσιτς για να κάνει το 3-1 ο Ιωαννίδης.
Ο κόσμος αποχώρησε νωρίς από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα διαιτητικά λάθη
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα της Τρίπολης, οι άνθρωποι του Αστέρα φώναζαν στα αποδυτήρια στον διαιτητή το χαρακτηριστικό: «Άσε μας να το παλέψουμε, μη μας τελειώνεις», ενώ και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑΕ, αποχωρώντας από το γήπεδο.
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι» (vid)
- Oil Prices Surge as Red Sea and Hormuz Risks Mount
- Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν σε τράπεζα στη Γερμανία και τερμάτισαν πιθανή υπόθεση ομηρείας
- Το Ιράν έστειλε στους Χούθι πυραύλους και διοικητές των Φρουρών, λίγο πριν αποκλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
