
Τροχαίο με μηχανή στον Κηφισό – Νεκρός ο αναβάτης
Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός της μηχανής μετά το τροχαίο που είχε στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Ρέντη.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/9) τροχαίο σημειώθηκε με μηχανή στην άνοδο του Κηφισού. Ο οδηγός της μηχανής μετά το τροχαίο διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αναβάτης της μηχανής ανετράπη στο ύψος του Ρέντη περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν 55 ετών, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου δυστυχώς κατέληξε.
Τραγική κατάληξη είχε ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος.
Η πρώτη εικόνα είναι ότι ο άτυχος αναβάτης έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο της μηχανής του και ότι δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος δεν φορούσε κράνος.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Στον θανόντα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία -νεκροτομή.
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παραδοχή πρώην Αμερικανού πρέσβη: «Λυπάμαι, το Ιράν ξέρει καλύτερα τη διπλωματία από τη χώρα μου» – Η τακτική «Μοχάμεντ Άλι»
- Βουλή: Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η κυβέρνηση – Οι μεγάλες υποθέσεις που πολιορκούν το Μαξίμου
- Λουιζιάνα: Ένοπλος σκότωσε οκτώ παιδιά – Νεκρός και ο δράστης από πυρά της αστυνομίας
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί



