Την άποψή του για την πολιτική σκηνή της χώρας και τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε ο Τάσος Χαλκιάς καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» του Αnt1. Μια από τις ερωτήσεις που έκανε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στον ηθοποιό αφορούσε το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε την σεξουαλική του ταυτότητα.
«Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει. Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην το πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει σημασία», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.
«Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου».
«Η δική μου κρίση γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου. Αφού δεν το κάνω ο ίδιος δεν θα πάρει το δικαίωμα και ο άλλος», σημείωσε ο ηθοποιός.
Δείτε το απόσπασμα
Ωστόσο εχθές ο ηθοποιός (27/9) μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» απάντησε σχετικά με την επικαιρότητα: «Δεν είναι θέμα θεομηνίας οι φυσικές καταστροφές. Έχει θυμώσει μαζί μας ο πλανήτης. Κατρακύλησε το Πήλιο και άνθρωποι έχασαν τα χωράφια τους. Άλλαξε όψη το βουνό, έφυγαν στη θάλασσα οχήματα, μοτοσυκλέτες, ψυγεία, βυτία, λεωφορεία. Δύο ξαδέλφια μου έζησαν την καταστροφή».
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».