
Νίκαια: Συνελήφθη 89χρονος που θώπευσε ανήλικη σε λεωφορείο
Ο 89χρονος θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.
Ένας 89χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά από καταγγελία 37χρονης πως θώπευε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο.
Ο ηλικιωμένος θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.
Το απαράδεκτο σκηνικό στήθηκε χθες αργά το βράδυ στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στη Νίκαια.
Κάλεσε την αστυνομία
Ήταν λίγα λεπτά τις 9 όταν στο λεωφορείο της γραμμής, η γυναίκα είδε τον ηλικιωμένο άνδρα να θωπεύει μια μικρή μαθήτρια.
Συγκλονισμένη από την εικόνα κάλεσε, όπως μεταδίδεται, από το κινητό της την αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το 89χρόνο, όμως το κοριτσάκι είχε φύγει και δεν έδωσε κατάθεση στις αρχές.
Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό ΑΤ, όπου σχηματίστηκε δικογραφία. Θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.
- Πέσατε από τα σύννεφα; Η Beyoncé κυκλοφόρησε (και πάλι απροσδόκητα) νέο τραγούδι
- Η Μοντερέι του Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα
- Σακελλαρίδης για βία ανηλίκων: «Το ερώτημα δεν είναι ποιος κρατούσε το μαχαίρι, αλλά τι όπλισε το χέρι»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Προσωρινά ελεύθερος ο 76χρονος που θεωρείται υπαίτιος
- Κουτσούμπας: Το δίλημμα δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει αλλά ποιος θα κερδίσει – Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους
- Τσουκαλάς: Το πραγματικό δίλημμα είναι με το ΠΑΣΟΚ των πολλών και αγνοημένων ή με τη ΝΔ των ευνοημένων μιας ελίτ


