Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα «σενάρια« για Λίλαρντ

Νέα «σενάρια« για Λίλαρντ

Συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον του Ντάμιαν Λίλαρντ.

Από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του NBA το τελευταίο διάστημα. Δίνουν και παίρνουν οι φήμες και τα σενάρια για το μέλλον του Ντάμιαν Λίλαρντ, που εμφανίζεται με το ένα πόδι εκτός Πόρτλαντ.

Από τους τελευταίους «πιστούς» ο 33χρονος παίκτης, ετοιμάζεται για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Μια ζωή στο Πόρτλαντ και το Όρεγκον ο Λίλαρντ, τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα των Μπλέιζερς. Της ομάδας που τον απέκτησε στο Νο6 του draft του 2012. Και που φυσικά δεν μετάνιωσε ποτέ για την επιλογή της.

Νέες περιπέτειες και νέες προκλήσεις αναζητά ο Λίλαρντ, που θέλει να ρίξει και την τελευταία… ζαριά για το πολυπόθητο δαχτυλίδι του NBA.

Πολλοί οι μνηστήρες που βρίσκονται στο κατώφλι του, με το ESPN να αποκαλύπτει τις έξι ομάδες που βρίσκονται στην κούρσα για την υπογραφή του.

Οπως αναφέρουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, εκτός από τους Μαϊάμι Χιτ, οι Τορόντο Ράπτορς, οι Μιλγουόκι Μπακς, οι Μπόστον Σέλτικς, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς και οι Σικάγο Μπουλς διεκδικούν τον έμπειρο πόιντ γκαρντ και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το Πόρτλαντ.

Ο Λίλαρντ φέρεται να καλοβλέπει την προοπτική του Μαϊάμι, αλλά όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες για την απόκτησή του. Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, με τον 32χρονο να έχει προκαλέσει χαμό στον μαγικό κόσμο του NBA.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024