Το Champions League στο πόλο ξεκινά και ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα βρίσκει απέναντί του την Γιούνγκ Ντουμπρόβνικ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων (26/9, 19:00).
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιούνγκ στο «Παπαστράτειο» και καλείται να πάρει τη νίκη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με την Προ Ρέκο και την Ντιναμό Τιφλίδας.
Μόνο δύο ομάδες παίρνουν την πρόκριση και για τον Ολυμπιακό είναι πιο δύσκολο να παρουσιαστεί όπως ακριβώς πρέπει, αφού δεν έχει επίσημους αγώνες, σε σχέση με τις αντιπάλους του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι αγώνας για το Champions League. Η Γιουγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένας μεγάλος σύλλογος, ο πιο δύσκολος από τα προκριματικά. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω στην ομάδα και μια νίκη που θα μας έδινε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Σίγουρα, ο πιο δύσκολος όμιλος και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την ομάδα».
Από την πλευρά του, ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Δερβίσης, υπογράμμισε: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα μέσα στην έδρα μας με τη Γιουγκ. Εχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε να το δείξουμε στο πρώτο επίσημο μας παιχνίδι. Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι ιστορική και πάντα δύσκολη ομάδα. Πιστεύω, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, μετά την καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, που θα μας δώσουν ώθηση στο ξεκίνημα του Champions League».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.