«Δεν θα σας προδώσω ποτέ», υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις στην Κουμουνδούρου αφού προηγουμένως είχαν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία στο 75% των καταμετρημένων ψήφων συγκέντρωνε ποσοστό  56,69% έναντι 43,31% της Εφης Αχτσιόγλου.

Αποχωρώντας όμως από τα γραφεία του κόμματος συνοδευόμενος από τον σύντροφό του Τάιλερ, ο Στέφανος Κασσελάκης  όμως «πρόδωσε» την αγαπημένη του Φάρλι, το σκυλάκι της οικογένειας.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι συνεργάτες του και πήγαν την σκυλίτσα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άλλωστε από νωρίς και μόλις έκλεισαν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές τους ΣΥΡΙΖΑ είχε μεταβεί στο γραφείο του μαζί με τον σύντροφό του και την σκυλίτσα τους.

Η χαριτωμένη Φάρλι είναι ένα πορτογαλικό θαλασσόσκυλο (Portuguese Water Dog) και ο Στέφανος Κασσελάκης τη σύστησε επίσημα κατά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Στην χθεσινή του ανάρτηση στα social media και ενόψει της επαναληπτικής ψηφοφορίας ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας και πάλι στο πλάι του τη Φάρλι κάλεσε το κόσμο να προσέλθει ξανά στις κάλπες στέλνοντας το μήνυμα «αν δεν πας σήμερα δεν αλλάζει το αύριο».