Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα παιδιά της Τήλου δίνουν το παράδειγμα

Τα παιδιά της Τήλου δίνουν το παράδειγμα

Με ανιδιοτέλεια και καθαρή πρόθεση, τα παιδιά της Τήλου έκαναν «λαμπίκο» την παραλία Γερά.

«Αυτή είναι η κοινωνία της Τήλου! Αυτή είναι η νεολαία του νησιού μας!

Προχωράει σε φιλοπεριβαλλοντικές πρωτοβουλίες, πρωτοστατεί σε δράσεις αλληλεγγύης χωρίς διαχωρισμούς, είναι μπροστάρηδες στην διατήρηση της παράδοσής μας!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Μας κάνετε υπερήφανους, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε, δίνετε ελπίδα στο αύριο Για εσάς λοιπόν αξίζει να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία».

Με αυτά τα λόγια η Δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά Αλιφέρη, αποθέωσε την πρωτοβουλία παιδιών από το Γυμνάσιο και Λύκειο  της Τήλου να προβούν σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Γερά.

Στην Τήλο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Το νησί της Τήλου και τόπο καταγωγής του, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου μας και υποψήφιος εκ νέου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους, χαιρέτισε και συνομίλησε με επιχειρηματίες, επισκέπτες και κατοίκους της Τήλου.

Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφερειακής αρχής να στηρίξει τα νησιά και ιδιαίτερα τα μικρά, που στερούνται υπηρεσιών και βασικών υποδομών.

«Το παράδειγμα της Τήλου που μας κάνει υπερήφανους εξήρε ο περιφερειάρχης, καθώς με συλλογική προσπάθεια και με το μεράκι των Τηλιακών, το νησί μας πιστοποιήθηκε ως το πρώτο, παγκοσμίως νησί, μηδενικών αποβλήτων! Εξήγγειλε δε την συνέχεια του προγράμματος» δήλωσε η Δήμαρχος Τήλου για να προσθέσει!

«Όλοι εμείς ως δημοτική αρχή και ως κοινωνία, εξ αρχής τονίσαμε φίλε Γιώργο, πως είμαστε εδώ για να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα και με την στήριξη σου θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες πρωτιές στο Νότιο Αιγαίο και θα πετύχουμε ακόμη ομορφότερα θαύματα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024