
Εθνική οδός: Από το αντίθετο ρεύμα η κυκλοφορία από Πάτρα προς Αθήνα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κατολίσθησης στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών
Με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό από την Πάτρα προς Αθήνα μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στο ύψος του Αιγίου μετά από ισχυρή καταιγίδα.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπία οδό αργά το βράδυ της Δευτέρας, δόθηκε σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από το Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5χλμ. έως το 160,6χλμ.
Με χαμηλές ταχύτητες
Γίνεται έκκληση στους οδηγούς να διέρχονται από το σημείο με προσοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση.
Σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από το Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5χλμ. έως το 160,6χλμ.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να διέρχονται με προσοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση.
— Olympia Odos (@OlympiaOdosSA) September 25, 2023
Η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα, έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας από όγκους χώματος και λάσπης που έπεσαν στο οδόστρωμα κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδες που έπληξε την περιοχή στο ύψος του Αιγίου.
Πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν και οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες.
Στο σημείο έσπευσαν χωματουργικά μηχανήματα προκειμένου να απομακρύνουν τους όγκους λάσπης και χώματος.

Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων

Ακινητοποιημένες δεκάδες νταλίκες
Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», όσα οχήματα βρίσκονταν στην περιοχή πέρασαν από το σημείο των λασποροών, αφού πρώτα μηχανήματα καθάρισαν μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο σημείο είχε γίνει πάλι κατολίσθηση όταν είχε «χτυπήσει» η κακοκαιρία Daniel.
Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή.
Κατολίσθηση πραγματοποιήθηκε με αποτέλεσμα να διακούν τα δρομολόγια του Οδοντωτού, στην περιοχή των Καλαβρύτων.
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό


