Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρίστρια κάλεσε την αστυνομία επειδή της χρέωσαν... 600 ευρώ για ένα πιάτο με καβούρι

Τουρίστρια κάλεσε την αστυνομία επειδή της χρέωσαν… 600 ευρώ για ένα πιάτο με καβούρι

Δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Μια γευστική εμπειρία στη Σιγκαπούρη πήρε μια… απροσδόκητη τροπή όταν ομάδα τουριστών βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό εστιατορίου. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, αρκετές εξ αυτών στη Μύκονο, ωστόσο η αντίδρασή τους σίγουρα δεν είναι κάτι που συνηθίζεται.

Ο λόγος για την Junko Shinba, με καταγωγή από την Ιαπωνία, η οποία εξερευνούσε την πόλη με τρεις φίλους της όταν αποφάσισαν να απολαύσουν τη γνωστή απόλαυση της Σιγκαπούρης – καβούρι τσίλι, στο Seafood Paradise.

Ωστόσο, η γαστρονομική τους περιπέτεια μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε οικονομικό σοκ, όταν έφτασε η ώρα για τον λογαριασμό, ο οποίος έφτανε τα… 900 ευρώ.

Η Shinba ισχυρίστηκε ότι η επιλογή τους για το βασιλικό καβούρι της Αλάσκας, συστήθηκε από τον σερβιτόρο. Ενώ η ιστοσελίδα του εστιατορίου αναφέρει μια «εποχιακή τιμή» για αυτό το πιάτο, οι άλλες τιμές συνήθως καθορίζονται με βάση το βάρος.

Παράλληλα, η ίδια υποστήριξε ότι ο σερβιτόρος δεν διευκρίνισε αυτή τη δομή τιμολόγησης.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα να επικοινωνήσει με την αστυνομία για βοήθεια. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο εστιατόριο για να μεσολαβήσουν στη διαμάχη. Η Shinba απευθύνθηκε επίσης στο Συμβούλιο Τουρισμού της Σιγκαπούρης σχετικά με το περιστατικό.

Σε απάντηση, ο Όμιλος Paradise Group, ο φορέας εκμετάλλευσης του Seafood Paradise, εξέφρασε βαθιά απογοήτευση για αυτό που αντιλήφθηκε ως ανακριβείς ισχυρισμούς με σκοπό να αμαυρώσει τη φήμη του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024