
Φερστάπεν: «Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του ήταν ο Μαξ Φερστάπεν.
Πραγματοποιώντας μια άψογη εμφάνιση, ο Μαξ Φερστάπεν επέστεψε στις καλές επιδόσεις, παίρνοντας την pole position στο Grand Prix της Σουζούκα στην Ιαπωνία.
«Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά» σημείωσε ο οδηγός της Red Bull.
Ο Ολλανδός πιλότος τόνισε στις δηλώσεις του πως ήταν ένα εκπληκτικό τριήμερο, πως μπορεί να πιέσει στα όριά του το μονοθέσιο και πως όσο περνούσε η ώρα ένιωθε όλο και καλύτερα.
Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:
«Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην πίστα. Είναι ένα εκπληκτικό τριήμερο μέχρι τώρα. Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά.
Στη Σιγκαπούρη είχαμε ένα κακό τριήμερο όμως εδώ από την προετοιμασία ένιωσα καλά. Από τον πρώτο γύρο ένιωσα φοβερά και συνεχώς βελτιωνόμασταν. Το να βρίσκομαι στην pole position στη Σουζούκα είναι φανταστικό».
- «Ο Όμηρος δεν υπήρξε ποτέ»: Η θεωρία του καθηγητή του Χάρβαρντ που αλλάζει όσα πιστεύαμε
- Οριστικά τέλος ο Τολιόπουλος από τον Παναθηναϊκό
- Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Δήμαρχο Φρανκφούρτης
- Δήμος Αθηναίων: «Πρώτη θεσμική δικαίωση για τις έγκυες και λεχώνες αιρετές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»
- Η… επίθεση των παικτών του Ολυμπιακού στον Σάλιακα, ο χαμός και η αγκαλιά του Μεντιλίμπαρ
- Και επίσημα ο Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έρχεται στην Ελλάδα



