
Φερστάπεν: «Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του ήταν ο Μαξ Φερστάπεν.
Πραγματοποιώντας μια άψογη εμφάνιση, ο Μαξ Φερστάπεν επέστεψε στις καλές επιδόσεις, παίρνοντας την pole position στο Grand Prix της Σουζούκα στην Ιαπωνία.
«Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά» σημείωσε ο οδηγός της Red Bull.
Ο Ολλανδός πιλότος τόνισε στις δηλώσεις του πως ήταν ένα εκπληκτικό τριήμερο, πως μπορεί να πιέσει στα όριά του το μονοθέσιο και πως όσο περνούσε η ώρα ένιωθε όλο και καλύτερα.
Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:
«Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην πίστα. Είναι ένα εκπληκτικό τριήμερο μέχρι τώρα. Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά.
Στη Σιγκαπούρη είχαμε ένα κακό τριήμερο όμως εδώ από την προετοιμασία ένιωσα καλά. Από τον πρώτο γύρο ένιωσα φοβερά και συνεχώς βελτιωνόμασταν. Το να βρίσκομαι στην pole position στη Σουζούκα είναι φανταστικό».
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν




