Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σαμπρίνα για το διαζύγιο με τον Λιαδέλη: «Υπήρχε μια αναμπουμπούλα»

Η Σαμπρίνα για το διαζύγιο με τον Λιαδέλη: «Υπήρχε μια αναμπουμπούλα»

Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στον πρώτο δύσκολο χρόνο του διαζυγίου της και μιλά για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η τραγουδίστρια Σαμπρίνα αναφέρθηκε στον γιο της, το διαζύγιο και τις διαστάσεις που πήρε στα media, καθώς και στην κρυφή προσωπική της ζωή.

Ακόμα και τα χρόνια που ήμουν πολύ επιτυχημένη, δεν «την ψώνισα» ποτέ

«Γεννήθηκα και έμεινα μέχρι τα 15 μου χρόνια στη Ζιμπάμπουε. Έζησα πάρα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Αργότερα δέχτηκα «πόλεμο» και ήταν πολύ δύσκολα. Πολύς κόσμος νομίζει ότι το «Σαμπρίνα» είναι ψευδώνυμο, ενώ έχω βαφτιστεί έτσι. Όταν ήμουν μικρή, φορούσα τα ρούχα της μαμάς μου και έκανα την τραγουδίστρια. Ακόμα και τα χρόνια που ήμουν πολύ επιτυχημένη, δεν «την ψώνισα» ποτέ. Όσοι με ξέρουν καλά μου λένε: «μήπως θα έπρεπε να ήσουν λίγο περισσότερο ψώνιο;». Είναι πολύ φυσιολογικό ότι έπαψα να είμαι το “νούμερο ένα”», ανέφερε αρχικά η Σαμπρίνα.

Για τον γιο της αλλά και για τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του διαζυγίου της, σημείωσε πως, «ο γιος μου είναι η λατρεία μου. Όλες οι αγορομάνες έχουμε μία «καψούρα». Ο γιος μου είναι ένας κούκλος. Σπουδάζει οικονομικά στον Βόλο».

Οι δυσκολίες του διαζυγίου για Σαμπρίνα – Λιαδέλη

«Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε τέλειες σχέσεις τώρα. Τον πρώτο χρόνο υπήρχε μία αναμπουμπούλα. Με εκνεύριζε που όλοι ασχολούνταν με το διαζύγιο μου. Πιστεύω πως ο χρόνος είναι γιατρός σε όλα άλλα. Έπαθα κατάθλιψη όταν ο γιος μου μετακόμισε στον Βόλο, όταν ήταν 15. Όσο και να στενοχωριόμουν, δεν είπα ποτέ «όχι» στον γιο μου. Θεωρώ λάθος το «όχι» από τους γονείς. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δυο γονείς», συνέχισε η Σαμπρίνα.

Για την προσωπική της ζωή η Σαμπρίνα ξεκαθάρισε ότι θέλει να κρατιέται ιδιωτικά.

«Είμαι συντηρητική στην προσωπική μου ζωή. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να έχω κάτι και να συζητιέται. Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Αν δεν δώσεις δικαίωμα, οι δημοσιογράφοι δεν «χώνουν τη μύτη τους»».

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, η Σαμπρίνα ανέφερε πως «τα τελευταία 10 χρόνια, μέσω των social media, πάντα δηλώνω την άποψή μου για τα κοινά».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024