Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ομπράντοβιτς: «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, σαν αντίπαλος αυτή τη φορά για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόεδρο των «Πρασίνων».

Πλησιάζει η έναρξη του φιλικού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο ΟΑΚΑ, εκεί οπού θα αγωνιστούν ο Παναθηναϊκός, η Ανατολού Εφές, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρτιζάν, με τον τεχνικό της, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλά για όσα του πρόσφερε ο Παύλος Γιαννακόπουλος όσο βρισκόταν στον Παναθηναϊκό.

Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι φιλικοί αγώνες που θα δώσει το «τριφύλλι» πριν την έναρξη της σεζόν, με την ομάδα του Αταμάν να αντιμετωπίζει την Μπάγερν του Λάσο στα ημιτελικά του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Για ακόμα μία φορά, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε κομμάτι του τουρνουά προς τιμήν του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Προσωπικά, τρέφω μεγάλη αγάπη και σεβασμό για εκείνον και την οικογένειά του.

Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε, για ακόμα μία φορά, να είμαστε εκεί, για εμάς θα είναι πάντα μεγάλη μας χαρά. Για μένα, είναι κάτι πολύ, πολύ ιδιαίτερο να συναντηθώ ξανά με ανθρώπους που αγαπώ πολύ.

Και μιλώντας για τον κύριο Παύλο, θα πάω πίσω το χρόνο και θα θυμηθώ τα πάντα από εκείνη την περίοδο που εκείνος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα εντός της ομάδας. Εξαιτίας αυτού, όλοι τότε αισθανόμασταν κομμάτια μιας μεγάλης οικογένειας.

Ευχαριστώ εκείνον, τον κύριο Θανάση και τον κύριο Κώστα, περάσαμε φοβερά χρόνια μαζί, τα οποία δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Για ακόμα μία φορά, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτό το τουρνουά».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024