Ο Ολυμπιακόςκοντράρεται απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League με τη Φράιμπουργκ, με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στο Φάληρο, αφού το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον Κώστα Καραπαπά μάλιστα να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, απηύθυνε μέσα απο τα social media, ένα θερμό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα, που είναι κομβικής σημασίας για την πορεία των Πειραιωτών στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.