Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Σύσκεψη πλημμυροπαθών αγροτών στον Πλατύκαμπο - «Να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης»

Λάρισα: Σύσκεψη πλημμυροπαθών αγροτών στον Πλατύκαμπο – «Να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης»

Στην σύσκεψη συζητήθηκε το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων των αγροτών

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων της Λάρισας και ο Αγροτικός Σύλλογος του πρώην Δήμου Πλατυκάμπου, πραγματοποίησαν σύσκεψη στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου προκειμένου να συζητηθεί η οργάνωση δράσεων και κινητοποιήσεων για αποζημιώσεις που πρέπει να δοθούν στους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Δράσεις και κινητοποιήσεις

Συζητήθηκαν διεξοδικά, σε μια κατάμεστη αίθουσα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για να μην χαθεί ολοκληρωτικά το φυτικό και ζωϊκό κεφάλαιο της χώρας μας και οι ενισχύσεις που πρέπει να δοθούν στους πληγέντες για να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών.

Όπως αναφέρει η Διοίκηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων “οι καταστροφικές πλημμύρες, η ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν υποστεί αγρότες και κτηνοτρόφοι καθιστούν αναγκαίο όλοι μαζί να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς που θα μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα.

Κινητοποιήσεις

Να παρθούν μέτρα για την επόμενη ημέρα καθώς υπάρχουν τεράστιες ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον γεωργικό και κτηνοτροφικό εξοπλισμό καθώς και σε σπίτια σε κάποια χωριά. Να απαιτήσουμε να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης αναγκαία για το σήμερα και το αύριο της επιβίωσης μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων των αγροτών.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024