Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μετά την Ελένη Μενεγάκη κανείς δεν ρώτησε ξανά, «Ποια Ελένη;»

Μετά την Ελένη Μενεγάκη κανείς δεν ρώτησε ξανά, «Ποια Ελένη;»

Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται στο MEGA για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία, αυτή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Πόσοι άνθρωποι έχουν άραγε το προνόμιο να «ξεπροβάλλουν» στο μυαλό όλων μας μόνο με το άκουσμα του μικρού ονόματός τους; Θέλεις η οικειότητα της καθημερινής επαφής με τόσες χιλιάδες κόσμου; Θέλεις που κάποια πρόσωπα μοιάζουν να έχουν μια αστρική λάμψη που τους λούζει αέναα στο φως; Μπορεί απλώς το σπάνιο αυτό φαινόμενο να έχει να κάνει με τη ζεστασιά με την οποία περιβάλλουν τους γύρω τους. Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι μία: Κανείς δεν αναρωτιέται πλέον, «Ποια Ελένη;»!

Οποιαδήποτε απόπειρα αποτίμησης του τηλεοπτικού κεφαλαίου που ακούει στο όνομα Ελένη Μενεγάκη είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Όχι για κανέναν άλλο λόγο δηλαδή, αλλά γιατί είναι από τα λιγοστά πρόσωπα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, που συνεχίζει να γεμίζει τις σελίδες του βιβλίου που μεταδίδεται από τις μικρές οθόνες.

Κι ακόμη επειδή στο όνομα Ελένη, εντοπίζει κανείς διαφορετικά πράγματα που τον συνδέουν με την ελληνική τηλεόραση:

Άλλοι θυμούνται τις αυθόρμητες αντιδράσεις της στον αέρα που γίνονταν viral πριν ακόμη εφευρεθεί ο όρος για τα αγαπημένα και πολυπαιγμένα βίντεο (πριν καν το διαδίκτυο γίνει world wide).

Για άλλους υπήρξε η τηλεοπτική θαλπωρή σε νωχελικά πρωινομεσήμερα φοιτητικών χρόνων πριν ακόμη βουτήξουν στη σκληρή πραγματικότητα. Άλλωστε, ποτέ άλλοτε τηλεοπτικό πρόγραμμα που τυπικά απευθύνεται σε γυναίκες, δεν είχε τόσο αφοσιωμένο ανδρικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Για κάποιους, η Ελένη αποτέλεσε μια κάποια συντροφιά σε καιρούς που έπρεπε να περιμένουν στα μετόπισθεν, στην ερημιά ενός άδειου σπιτιού.

Σε ακόμη περισσότερους τηλεθεατές, κυρίως γυναίκες, ήταν και παραμένει μια γυναικεία φιγούρα που μπορούν να εμπιστευτούν για το στιλ, την εμφάνιση, αλλά και το νοικοκυριό τους.

Στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, ακόμη και οι κατά καιρούς τίτλοι τηλεοπτικής «ευγενείας» που της έχουν αποδοθεί μοιάζουν περιττοί. Άλλωστε μια «βασίλισσα» κρίνεται, όπως όλα δείχνουν, από το αποτέλεσμα, αλλά και την αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Και σε αυτόν τον αγώνα δρόμου τα «τρόπαια» της παρουσιάστριας μιλούν από μόνα τους.

Καθώς τα φύλλα στα δέντρα αρχίζουν να παίρνουν πυρόξανθο χρώμα, σαν μέρος του αέναου κύκλου της ζωής, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να πάρει θέση αναπαυτικά, για μια ακόμη χρονιά, σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία, αυτή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 13:30. Οπλισμένη με το πηγαίο χιούμορ και την αμεσότητα που κερδίζει και φορώντας όπως πάντα την αφοπλιστική της ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές, η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει ξανά το τηλεοπτικό της σπίτι σε ένα ραντεβού που παραμένει σταθερό, σε ένα κόσμο που αλλάζει.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024