Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (17/09, 20:30) σε λίγη ώρα στο γήπεδο της Τούμπας τον Άρη για το ντέρμπι της πόλης, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αρχική ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων».
Ο Ρουμάνος τεχνικός, δίνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Σουαλιό Μεϊτέ ενώ στην αρχική ενδεκάδα βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ επιστρέφει σ’ αυτήν και ο Αλί Σαμάτα, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.