Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eντυπωσιακό βίντεο: Πρωταθλήτρια στις καταδύσεις «πέφτει» από βατήρα 17 μέτρων

Eντυπωσιακό βίντεο: Πρωταθλήτρια στις καταδύσεις «πέφτει» από βατήρα 17 μέτρων

Η Τζίνι για πρώτη φορά «ρίσκαρε» να κάνει βουτιά σε πισίνα κρουαζιερόπλοιου το οποίο ταξίδευε.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Πρωταθλήτρια στις καταδύσεις τόλμησε και «έπεσε» από βατήρα 17 μέτρων σε πισίνα κρουαζιερόπλοιου που ταξιδεύει. Συγκεκριμένα η Τζίνι Φαν Κάτγουικ είναι 38 ετών από την Ολλανδία και είναι πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, όπως αναφέραμε. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διεθνείς αγώνες με την Ολλανδία ενώ «βουτάει» με επιτυχία και στο Red Bull Cliff Diving World Series.

Ο Αμερικανός σύζυγός της κάνει ακρίβως την ίδια… δουλειά! Ασχολείται και εκείνος με καταδύσεις, καθώς αυτό είναι και το κοινό στοιχείο που τους ένωσε. Όμως η σύζυγός του φαίνεται να τολμά περισσότερο καθώς «πέφτει» από βατήρα 17 μέτρων σε πισίνα κρουαζιερόπλοιου. Η Τζίνι Φαν Κάτγουικ φαίνεται να το απολαμβάνει αφού πήδηξε χωρίς άγχος και τα πήγε περίφημα.

Η Ολλαδή πρωταθλήτρια τόλμησε το… ακατόρθωτο!

Στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί, το οποίο ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την Τζίνι Φαν Κάτγουικ να «ρισκάρει» και να μην φοβάται να ανέβει σε ύψος 17 μέτρων. Παρακολουθούμε όλη την πορεία μέχρι να φτάσει στην πισίνα του κρουαζιερόπλοιου στο οποίο ταξίδευε και στην συνέχεια, χωρίς να το σκεφτεί κάνει την ριψοκίνδυνη βουτιά!

Στο τέλος, όπως περιέγραψε η πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αυτό που την δυσκόλεψε δεν ήταν το ύψος αλλά η κλίση που είχε η πισίνα. Παρόλα αυτά παρέμεινε ενθουσιασμένη με την απόφασή της αυτή. Όπως δήλωσε η ίδια, με την πρώτη ευκαιρία θα ρισκάρει πάλι κάτι ανάλογο και θα το μοιραστεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δείτε την… ριψοκίνδυνη βουτιά που επιχείρησε 

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024