
Stan: Οι ευτυχισμένες στιγμές του γάμου του
Ο γνωστός τραγουδιστής δεν λέει όχι στον ερχομό ενός παιδιού.
Τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μετά τον γάμο του με Βέρα Σωτηροπούλου στην Πάρο, έκανε ο STAN. Ο 36χρονος τραγουδιστής και η πανέμορφη 27χρονη δικηγόρος παντρεύτηκαν στo κυκλαδίτικο νησί, τον τόπο καταγωγής του Stan, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων. Κουμπάροι ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτη του τραγουδιστή Βασίλης Πέτρου, και η φίλη της Βέρας, Παρύσατις Κατηρίδου.
Ο παραδοσιακός γάμος στην Πάρο
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ιωάννη Δέτη στην περιοχή Μοναστήρι, με φόντο την θάλασσα, και όλα κινήθηκαν στους τόνους του λευκού, από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι το γαμπριάτικο κοστούμι.
Έχοντας στο πλάι του τους γονείς του, Δημήτρη και Στέλλα Αντιπαριώτη, ο τραγουδιστής ήταν συγκινημένος και ιδιαίτερα τρυφερός με την σύντροφό του που έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.
Έτοιμοι να γίνουν γονείς

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στο γάμο του
Οι σχέσεις με την οικογένεια του και η γυναίκα της ζωή του
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του και την σχέση με τη γυναίκα του.
«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ αγαπημένη. Πάντα είχα την σκέψη πως όταν βρω τον σωστό άνθρωπο να κάνω αυτό το βήμα. Ήταν έκπληξη για τη Βέρα η απόφασή μου να παντρευτούμε. Το τραγούδι ‘είμαι πολύ τυχερός’ το έχω γράψει για εκείνη και είναι το τραγούδι μας».
Πότε έρχεται το παιδί
Το ενδεχόμενο ενός παιδιού είναι στα πλάνα του ζευγαριού μελλοντικά.
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία



