Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2023: Γέλιο μέχρι δακρύων στο νέο διαφημιστικό σποτ

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2023: Γέλιο μέχρι δακρύων στο νέο διαφημιστικό σποτ

Με πρωταγωνιστή τον «μαραθωνοδρόμο» Πατρίκ Ογκουνσότο.

Για 7η χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου διοργανώνει τον πολυσυζητημένο Ημιμαραθώνιο Κρήτης την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και τους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, 1000 μέτρων για παιδιά και 200 μέτρων για ΑΜΕΑ.

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες θα ανταμώσουν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου , του Χουμερίου, του Γαλατά, της Βόνης και του Θραψανού όχι απλά για να τρέξουν αλλά για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Με μύθο του Αισώπου, μουσική Μίκη Θεοδωράκη και πρωταγωνιστή τον… Πατρίκ Ογκουνσότο το νέο σποτ

Οι διοργανωτές του ημιμαραθωνίου της Κρήτης συνηθίζουν τα ευρηματικά και χιουμοριστικά βίντεο προβολής της εκδήλωσης. Το νέο σποτ βγήκε στον αέρα λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα κι έχει άρωμα Ελλάδας, με Αίσωπο και Μίκη Θεοδωράκη.

Πρωταγωνιστής αυτού του βίντεο ο Πατρίκ Ογκουνσότο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, οι δεσμοί του οποίου με την Κρήτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής προετοιμάζεται να τρέξει στον ημιμαραθώνιο, όταν αποδέχεται την πρόκληση μίας ηλικιωμένης κυρίας να τρέξουν για το ποιος είναι γρηγορότερος.

Κι ενώ ο Ογκουνσότο έχει εξασφαλίσει μία μεγάλη διαφορά, το κάλεσμα για ρακή σε καφενείο του χωριού θα τον φέρει αντιμέτωπο με μία τεράστια έκπληξη.

Απολαύστε το βίντεο


Λίγους μήνες νωρίτερα, οι διοργανωτές είχαν παρουσιάσει το πρώτο τους φετινό σποτ εμπνευσμένο από την προεκλογική περίοδο που διένυε η χώρα.

Στο βίντεο δύο μαυροφορεμένοι Κρητικοί τσακώνονται σε καφενείο για το ποιος θα νικήσει: ο Κυριάκος ή ο Αλέξης, όταν ένας τρίτος παρεμβαίνει με την χαρακτηριστική ατάκα «αλλά, αυτοί είστε».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Κεντρικό σύνθημα του φετινού ημιμαραθωνίου είναι «είσαι στην εκκίνηση, είσαι νικητής».

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024