Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Νόβα: «Μου είπε ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή»

Τζούλια Νόβα: «Μου είπε ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή»

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για όλους και για όλα. Ποια πρόσωπα της τηλεόρασης συμπαθεί και γιατί βάζει στο στόχαστρο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Σε ερώτηση για παλιότερη δήλωσή της για το bullying, η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε στον «Τροχό της τύχης», λέγοντας πως έκλαιγε αρκετές φορές στα καμαρίνια. «Υπήρξε και μία φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε γενικά τα γυρίσματα επειδή αισθανόμουν απόλυτη πίεση. Μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, προφανώς έπαθα κρίση πανικού», συμπλήρωσε η Τζούλια Νόβα.

«Επειδή πολλές φορές οι άνθρωποι όταν σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς και κάνεις πίσω το έπαιρναν ότι μπορούν να με εκμεταλλευτούν, να με πατήσουν και λίγο παραπάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε μίλησε και για τις πρώην σχέσεις της. «Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Όταν ο άλλος σε περιορίζει και δεν σε αφήνει να κάνεις αυτά που αγαπάς, σίγουρα αισθανόμουν καταπιεσμένη. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε», συμπλήρωσε η Τζούλια Νόβα.

Σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις, η Τζούλια Νόβα απάντησε θετικά. «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις από δύο τρία άτομα. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή».

«Ο Λιάγκας έχει τα νευράκια του»

Στη συνέχεια, η Τζούλια Νόβα μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας πως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον αγαπάει.

«Τον έχω πολύ ψηλά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γοητευτικός άνδρας. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι συμπαθητικός. Έχει τα νευράκια του κι εγώ με τα νεύρα δεν τα πάω καλά».

Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά

Τέλος, η Τζούλια Νόβα είπε πως δεν της άρεσε η εκπομπή που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πως είχε αρνητικό κουτσομπολιό.

«Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Έχει κακία μέσα της».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024