Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το φύλο του μωρού για Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργου Παπαγεωργίου

Αυτό είναι το φύλο του μωρού για Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργου Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλά για την εγκυμοσύνη της και πώς επηρεάζει αυτή την καριέρα της. Ο πατέρας της αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου που σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Ήταν ο πατέρας της ηθοποιού Γιώργος Μιχαλάκης που αποκάλυψε στο Happy Day το φύλο του μωρού που περιμένει το λαμπερό ζευγάρι.

«Θα γίνω παππούς, όλοι λένε πως το παιδιού το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου. Θα είμαι ακόμη περισσότερο εκδηλωτικός απ’ ότι είμαι με την κόρη μου. Αυτό το φοβάμαι λίγο, δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την κόρη μου. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω τουλάχιστον το ίδιο και το εγγόνι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα

«Κάλεσαν και τις δύο οικογένειες στο σπίτι, δήθεν για τσάι. Μια δύο μέρες πριν άρχισα να νιώθω περίεργα. Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι και έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη, έκανα βέβαια ότι ένιωσα. Αλλά απλώς ένιωσα μεγάλη χαρά. Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Από την πλευρά της η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», αναφέροντας πως θα ήθελε το παιδί της να μεγαλώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι εδώ στην Αθήνα.

«Σε ένα νησί έχεις λιγότερες έγνοιες ως γονιός και είσαι λίγο πιο χαλαρός ότι κατέβηκε στην πλατεία το παιδί. Νομίζω ότι δεν το επιτρέπει και το επάγγελμά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη.

«Δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα της καριέρας»

«Δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα της καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και τα αναβάλλουμε, δεν γίνεται. Και αν περιμένεις τη σωστή στιγμή να είσαι έτοιμος, δεν είσαι ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έμεινε έγκυος ενώ βρίσκεται στο πικ της καριέρας της.

«Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη και δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά. Ας κάνουμε ό,τι έχουμε να κάνουμε τώρα και θα δούμε πώς θα μας τα φέρει», συμπλήρωσε η λαμπερή πρωταγωνίστρια της σειράς «Η παραλία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024