Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε μεγάλες ζημιές, καταστρέφοντας σπίτια και γεμίζοντας του δρόμους με νερό. Ίσως μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας.
Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν πρόκειται να έμενε άπραγος και έσπευσε να βοηθήσει άμεσα τους συμπολίτες του στην Καρδίτσα.
«Σήμερα με τη Ζ-ΜΑΚ, αύριο ποιος ξέρει!» έγραψε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής
Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, μαζί με τις μονάδες διάσωσης, συμμετείχε στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων της πόλης και ανέβηκε σε φουσκωτό της Ζ-ΜΑΚ για να μπορέσει να προσφέρει όση βοήθεια μπορούσε.
Την προσφορά του την μοίρασε και με τους ακόλουθούς του στο Instagram, γράφοντας: «Σήμερα με τη ΖΜΑΚ. Αύριο ποιος ξέρει».
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.