Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είναι αδύνατο να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είναι αδύνατο να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί»

«Μερικές φορές ακόµα δεν µπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συµβεί. Νοµίζω ότι ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο µυαλό µου»

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνει για την αποθεραπεία της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα.

Όπως ανέφερε, επισκέπτεται συχνά τη Γαλλία όπου και βρίσκεται το κέντρο υδροθεραπείας, ενώ σε μια κατάθεση ψυχής τόνισε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί όλο αυτό που βίωσε.

«Μέσα στο καλοκαίρι επισκέφθηκα το κέντρο υδροθεραπείας της Avene στη Γαλλία. Πηγαίνω κάθε χρόνο, γιατί τα ιαματικά νερά που υπάρχουν εκεί βελτιώνουν την ποιότητα των ουλών. Κάνω συχνά ενέσιμες θεραπείες αρκετά επίπονες, όπως PRP ή micro needling και ιατρικό µμασάζ ουλών» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί»

«Το επόμενο χειρουργείο θα γίνει το φθινόπωρο, στην Ελλάδα, στο βλέφαρο και στο αυτί µου και οι επόμενες θεραπείες θα είναι µε λέιζερ οξυγόνου και θα γίνουν στην Αγγλία, από εξειδικευμένο γιατρό. Έχω ακόμη πολύ δρόμο και προσπάθεια» συμπλήρωσε.

«Μερικές φορές ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που έχει συμβεί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα χωρέσει 100% στο μυαλό µου, είναι αδύνατον» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Όταν ερωτεύομαι, βλέπω καρδούλες και πεταλούδες παντού! Θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ και να μοιραστώ τη ζωή και τα όνειρά µου µε κάποιον. ∆εν έχει τύχει ακόμη, αλλά το προσμένω µε ενθουσιασμό! ∆εν χρειάζονται πολλά. Απλά πράγματα, όπως ειλικρινής διάθεση, όμορφη καρδιά και καθαρά µάτια» κατέληξε.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024