Λάκης Γαβαλάς: «Πολλές εκπομπές φοβούνται να με καλέσουν»
Ο Λάκης Γαβαλάς για τη συμμετοχή του σε νέα κωμική σειρά «Στα Σύρματα», αποκαλύπτοντας πως πολλές εκπομπές φοβούνται να τον έχουν καλεσμένο.
Με αφορμή τη νέα του δουλειά στην ΕΡΤ και τη σειρά «Στα σύρματα», ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο φοβούνται πολλές φορές να τον καλέσουν σε εκπομπές.
Με την παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη να αναφέρει πως δεν υπάρχει εκπομπή που δεν θα τον ήθελε καλεσμένο, ο Λάκης Γαβαλάς επισήμανε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα.
«Είναι και μερικές εκπομπές που έχουν κομπλάρει και δεν μπορούν να με καλέσουν γιατί φοβούνται το τι θα πούμε, πώς θα μιλήσουμε. Έχει υπάρξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.
Αναφορικά με την εμφάνισή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα», ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και σε όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα.
«Είμαστε στο γύρισμα και εκεί που έχω μάθει τον ρόλο και θα πω τον ρόλο. Πάω να μιλήσω στον ηθοποιό απέναντι και ο ηθοποιός έκανε έναν μορφασμό και λέω ωχ τι έκανα πάλι. Μου λένε ωχ το έκανες καλά τώρα γιατί το κόβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Το making of νομίζω είναι πολύ πιο κωμικό»
«Αυτό το making of νομίζω ότι είναι πολύ πιο κωμικό από την κωμική σειρά που είναι εξαιρετική. Είναι τιμή μου να έχω έναν τέτοιο σκηνοθέτη, ένα τέτοιο team και να με δεχτούν και να με έχουν αγαπήσει τόσο πολύ», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε και πως η πρόταση για τη σειρά του έγινε από βοηθό του σκηνοθέτη. Ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που τον είχε οδηγήσει στη φυλακή πριν από 11 χρόνια.
Ειδικά σε μένα τους ήρθε μπούμερανγκ σε όλους. Γιατί όλοι λένε πόσο ηλίθιοι είστε να κλείσετε έναν Λάκη Γαβαλά στη φυλακή.
«Ήθελα να πάρω την πλευρά τη διαφορετική του να είσαι φυλακισμένος. Τιμωρημένος ας πούμε. Ειδικά σε μένα που τους ήρθε μπούμερανγκ σε όλους. Γιατί όλοι λένε πόσο ηλίθιοι είστε να κλείσετε έναν Λάκη Γαβαλά στη φυλακή. Γιατί είναι 11 χρόνια πριν. Και σε αυτά τα έντεκα χρόνια έχω διαπρέψει ξανά όχι μόνο εδώ, αλλά και στο εξωτερικό που με ενδιαφέρει περισσότερο», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
- UNIC Athens: Η νέα ακαδημαϊκή πρόταση στην καρδιά του Ελληνικού
- Ιράν: Ποιος δικαιούται να βομβαρδιστεί;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442