Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κτηνωδία στη Ρόδο: Τεμάχισαν γατάκι - Επικηρύχθηκε ο δράστης

Κτηνωδία στη Ρόδο: Τεμάχισαν γατάκι – Επικηρύχθηκε ο δράστης

Η φιλοζωική επικήρυξε τον δράστη ή τους δράστες με 1.000 ευρώ

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, στη Ρόδο αυτή τη φορά, όπου ένα γατάκι βρέθηκε θαμμένο και τεμαχισμένο.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της κτηνωδίας και η Φιλοζωική της Ρόδου επικήρυξε τον δράστη με 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η πρόεδρος του Συλλόγου, με ανάρτησή της ανακοινώνει ότι θα δοθεί αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράστη που τεμάχισε και έθαψε το γατάκι.

Ήδη κλιμάκιο του συλλόγου μεταβαίνει στην περιοχή της Ιαλυσού (οδός Καλλικράτους) ενώ στη συνέχεια θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση από κτηνίατρο και θα ζητηθεί γνωμάτευση για να κατατεθεί στην Εισαγγελία Ρόδου σχετική αναφορά και να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σοκαριστική καταγγελία: Λυκόσκυλα κατασπάραξαν τα γατάκια του στην αυλή του

Ολοένα και συχνότερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιστατικά κακοποίησης ζώων με τελευταίο αυτό στη Μυτιλήνη, όπου ένας γιατρός κατήγγειλε ότι τα σκυλιά του γείτονά του, έπειτα από εντολή που πήραν από τον ιδιοκτήτη τους, μπήκαν στην αυλή του και κατασπάραξαν τα γατάκια του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο Ιωάννης Σαλάς, αφότου άκουσε «ορμάτε ορμάτε» και τα σκυλιά είχαν επιτεθεί στα γατάκια του, «πατέρας και γιος παρακολουθούσαν πώς οι δύο σκύλοι τους ορμάνε να σκοτώσουν τα αθώα γατιά και γατάκια».

Ο κ. Σαλάς γλίτωσε από τα δόντια των σκυλιών ένα γατάκι, το οποίο πέθανε στο κτηνιατρείο από τα τραύματά του ενώ δύο ακόμα φέρεται να σκοτώθηκαν αφού τα άρπαξαν φεύγοντας τα δύο σκυλιά.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι, όπως αναφέρει το politikalesvos.gr που φιλοξενεί την καταγγελία του κ. Σαλά, όταν κάλεσε συγκεκριμένο δικηγόρο για να ζητήσει βοήθεια, εκείνος αρνήθηκε λέγοντάς του ότι «δεν θέλει καμία συμμετοχή στο θλιβερό αυτό επεισόδιο αφού είναι από τον ίδιο “επαγγελματικό χώρο” με τον δράστη».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024