Μετά τη Μαγνησία και τις Σποράδες τις οποίες χτυπά με σφοδρότητα, η κακοκαιρία Daniel έφτασε στη Λάρισα, όπου εξαιτίας των βροχοπτώσεων, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν. Πλημμυρισμένα είναι και εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργειών.
Κατολισθήσεις σημειώθηκαν με την έναρξη της έντονης βροχόπτωσης χθες το απόγευμα στα ορεινά του Κισσάβου.
Πηγή: onlarisa.gr
Μάλιστα στο χωριό Μεγαλόβρυσο, βράχος αποκολλήθηκε και διέκοψε την κίνηση των οχημάτων, χωρίς ευτυχώς να παρατηρηθεί κάτι χειρότερο.
Ο Δήμος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προχώρησε στην προληπτική εκκένωση της παιδικής κατασκήνωσης της Αγ. Παρασκευής Στομίου, όπως επίσης απομακρύνθηκαν κι οι κατασκηνωτές του Δημοτικού κάμπινγκ Στομίου. Οι κατασκηνωτές έχουν μεταφερθεί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια έως ότου κοπάσει η κακοκαιρία.
Ήδη, ο Δήμος Αγιάς ζητά, με έγγραφό του προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο δήμαρχος κάνει έκκληση να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις όσο βρίσκεται σε εξέλιξη το καιρικό φαινόμενο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων