Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στον περιφερειακό του Βόλου – Νερά «μπάζει» το νοσοκομείο
Η κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» τον Βόλο.
Η κακοκαιρία Daniel έχει φτάσει ήδη στον Βόλο και στη Μαγνησία, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στον περιφερειακό της πόλης. Δύσκολες ώρες περνάει και το Νοσοκομείο Βόλου.
Σύμφωνα με το gegonota.news.gr, αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ύψος του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Δρόμοι έγιναν ποτάμια το πρωί της Τρίτης, ενώ έχει κληθεί η Πυροσβεστική για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των οδηγών.
Στο νοσοκομείο της πόλης έχει μπει νερό στο μηχανοστάσιο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η Πυροσβεστική κάνει ό,τι μπορεί για να μη σημειωθεί βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρομηχανολογικό σύστημα.
Πού χρειάζεται μεγάλη προσοχή
Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό σάιτ, μεγάλη προσοχή χρειάζεται στη διασταύρωση Παπαδιαμάντη με Παγασών καθώς έχει δημιουργηθεί… λίμνη από τις βροχοπτώσεις και με δυσκολία διέρχεται αυτοκίνητο.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA
Έπεσαν 103 χιλιοστά νερού στη Ζαγορά Πηλίου
Σύμφωνα με το meteo.gr, η περιοχή της Ζαγοράς και της Μαγνησίας γενικότερα περιλαμβάνεται σε αυτές όπου αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους



