
Κακοκαιρία Daniel: Αίτημα να κηρυχθεί η Σκιάθος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Καταιγίδες και πολλοί κεραυνοί
Η κακοκαιρία Daniel «σαρώνει» τη Σκιάθο. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.
Η κακοκαιρία Daniel πλήττει με σφοδρό τρόπο τη Σκιάθο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώνεται ισχυρή βροχόπτωση στο νησί και πέφτουν πολλοί κεραυνοί.
Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας έχει κάνει αίτημα να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Η ανάρτηση του δημάρχου Σκιάθου στο Facebook
Δείτε βίντεο από τη Σκιάθο
Τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε απάντληση υδάτων στις Βίγλες και στις Κουκουναριές όπου και απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες.
Ο δρόμος προς Πλατανιά είναι κλειστός, ενώ έχει εγκλωβιστεί αυτοκίνητο χωρίς επιβαίνοντες.
Ο δρόμος από Κουκουναριές προς Αχλαδιά έχει κλείσει με παρουσία αστυνομικού οχήματος.
Προβλήματα υπάρχουν και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των Σποράδων
Κανονικά εκτέλεσαν το πρωινό δρομολόγιο από Βόλο το Sporades Star της Seajets και το Εξπρές Σκιάθος της Hellenic Seaways μέχρι και τη Σκόπελο. Στην Αλόννησο, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να πιάσουν λιμάνι.
Το Flying Dolplhin της Aegean δεν απέπλευσε λόγω απαγορευτικού, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Το πρωινό δρομολόγιο από Μαντούδι – Σποράδες του SAOSNISO ακυρώθηκε λόγω καιρού, ενώ για το μεσημεριανό θα υπάρξει νεότερο δελτίο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.
- Νεκροί και τραυματίες στην Ουκρανία μετά τη νυχτερινή ρωσική επίθεση
- Βόλος: Δραματική διάσωση 41χρονου που έπεσε σε χαράδρα – Περιπατητές άκουσαν ουρλιαχτά, τρεις μέρες μετά
- Τι χρήματα θα λάβουν οι ομάδες της Euroleague που έμειναν εκτός play offs – Τι ισχύει από την 17η θέση και κάτω
- Μια βιβλιοθήκη στην Οξφόρδη ως «ζωντανή χρονοκάψουλα»
- Οικονομικών φόρουμ Δελφών: Συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)



