Κύπρος: 20χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό
Χειροπέδες σε πέντε Ισραηλινούς, μετά την καταγγελία της νεαρής τουρίστριας για ομαδικό βιασμό
Σοκ προκαλεί η καταγγελία μια 20χρονης κοπέλας από τη Βρετανία ότι την βίασαν πέντε άνδρες στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Η νεαρή βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές και την Κυριακή κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, δίνοντας περιγραφή των υπόπτων.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ισραηλινών, δύο 20χρονων και τριών 19χρονων, οι οποίοι, σύμφωνα με το philenews.com, τέθηκαν υπό κράτηση.
Εντός της ημέρας τόσο η κοπέλα όσο και οι πέντε συλληφθέντες θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.
Η καταγγελία 19χρονης το 2019 για ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς
Η υπόθεση θυμίζει την καταγγελία της 19χρονης Βρετανίδας το 2019 για ομαδικό βιασμό και πάλι στην Αγία Νάπα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς.
Η υπόθεση απασχόλησε έντονα τα διεθνή ΜΜΕ, όταν τον Ιανουάριο του 2020 η Βρετανίδα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταγγελία.
Έπειτα από έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι της, το Ανώτατο Δικαστήριο αθώωσε τον Ιανουάριο του 2022 τη νεαρή, η οποία είχε υποστηρίξει πως ανακάλεσε την καταγγελία της «κατόπιν πίεσης και υπό τις υποδείξεις της κυπριακής Αστυνομίας».
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου
- «Συμβούλιο Ειρήνης» – Ο Τραμπ, ο διπλωμάτης από τα Βαλκάνια και η θολή επόμενη ημέρα στη Γάζα
- Ο Τραμπ έδωσε 10 υποσχέσεις πριν από ένα χρόνο – Τι συνέβη από τότε;
- Κακοκαιρία: «Αναμένονται ανησυχητικά ύψη βροχής – Η Αττική θέλει ειδική μεταχείριση» λέει ο Κώστας Λαγουβάρδος στο in
- «Πράσινο φως» της Ευρωβουλής στον κανονισμό για τα κρίσιμα φάρμακα







