Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Περήφανος που ήρθα, ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος» - Στην Αθήνα ο Γιόβετιτς

«Περήφανος που ήρθα, ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος» – Στην Αθήνα ο Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς προσγειώθηκε με ιδιωτική πτήση στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφαν Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να έχει «πατήσει» το πόδι του στην Αθήνα και να ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

Χθες το βράδυ, οι δυο πλευρές τα βρήκαν για τη σπουδαία μεταγραφή του 33χρονου στράικερ και ο Γιόβετιτς έφτασε λίγο μετά τις 12.15 στο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτική πτήση μαζί με τη σύζυγό του.

Ο Γιόβετιτς μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα».

Μέσα στην ημέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας την τριάδα των επιθετικών, μαζί με τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιόβετιτς ήταν μια από τις πρώτες επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν για τη γραμμή κρούσης και σκοπός είναι να επισημοποιηθεί το deal, έτσι ώστε να δηλωθεί και στη λίστα της UEFA μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη του:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024