Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο δράστης της επίθεσης με τη σύριγγα

Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο δράστης της επίθεσης με τη σύριγγα

Η αστυνομία έχει αναγνωρίσει τον δράστη της επίθεσης που φαίνεται καθαρά σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Καισαριανής όπου νεαρός άνδρας επιτέθηκε με σύριγγα σε 26χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου νωρίς το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA και το LIVE NEWS οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα από την ανάλυση του βίντεο να που έχει καταγράψει το περιστατικό να ταυτοποιήσουν τον δράστη, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν κρύβεται μετά τον σάλο και τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν τον γννωρίζω»

Την ίδια ώρα η 26χρονη έχει προχωρήσει σε μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο της σύριγγας.

Όπως έγινε γνωστό το σύριγγα πιθανότατα περιείχε σπερματικό ύγρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα παραμένει σε κατάσταση σοκ και περιμένει να συλληφθεί ο νεαρός που την έβαλε στο στόχαστρο.

Στην κατάθεσή της και είδε και η ίδια το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό από την επίθεση φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν τον γνωρίζει τον δράστη και ότι δεν τον είχε δει ποτέ στο παρελθόν.

Πάντως συγκεκριμένο  βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην Καισαριανή οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών. Το πρόσωπο του δράστη φαίνεται καθαρά και όπως αναφέρθηκε φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και πλέον αναζητείται για να συλληφθεί.

Το χρονικό

Τρίτη 29 Αυγούστου ώρα 20:30. Η 26χρονη διασχίζει τον δρόμο μαζί με ακόμα μια γυναίκα και ο δράστης παραμονεύει. Δεν είναι ο νεαρός που διακρίνεται πίσω τους. Όταν οι δύο γυναίκες περνούν από δίπλα του, εκείνος αρχίζει να τις ακολουθεί.

Οι κοπέλες δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό. Συζητούν και συνεχίζουν την πορεία τους, με τον δράστη να γυρνάει το κεφάλι του δεξιά για να δει αν κάποιος βλέπει ότι κρατάει στα χέρια του μια σύριγγα.

Αμέσως μετά ακολουθεί η στιγμή της επίθεσης. Ο δράστης εκτοξεύει από τη σύριγγα το υγρό που περιείχε, με τον ίδιο να γυρίζει προς τα πίσω και τις δύο γυναίκες που, όπως είπαν, δεν κατάλαβαν τίποτα εκείνη την ώρα, να συνεχίζουν την πορεία τους.

Η 26χρονη διαπίστωσε αυτό που συνέβη όταν επέστρεψε σπίτι της. Δυο μέρες μετά πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να παίρνουν στα χέρια τους το βίντεο ντοκουμέντο και να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

«Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Με την χρήση σύριγγας έριξε στο ρούχο της, άγνωστο υγρό, το οποίο εικάζεται ότι πρόκειται για σπερματικό υγρό».

Σε κατάσταση σοκ από την αναπάντεχη επίθεση

Η περιοχή παραμένει ανάσταση. Όλοι στη γειτονιά περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του δράστη και αν είναι κάτοικος της περιοχής.

Η ανασφάλεια στην περιοχή κυριαρχεί, με τους αστυνομικούς να θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό του δράστη για να έρθει αντιμέτωπος με τη συνέπεια της αρρωστημένης του πράξης.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024