Η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία – Βασικός ο Ορτέγκα
Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία (20:00), για την 3η αγωνιστική της Super League.
Με τον Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κίνι στο δεξί παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (20:00), για την 3η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός δίνει φανέλα βασικού στον Φρανσίσκο Ορτέγκα, με τον Αργεντινό αριστερό μπακ να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαρτίνεθ έκανε την έκπληξη, χρησιμοποιώντας τον Κίνι και όχι τον Βρουσάι ή τον Ροντινέι.
Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Κίνι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας.
Οι Καμαρά και Εσε θα είναι οι δύο στα χαφ, με τον Φορτούνη λίγο πιο μπροστά και τον Μπιέλ με τον Μασούρα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Καμαρά, Εσε, Φορτούνης, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Κααμπί.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against PAS Lamia is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️ #Olympiacos #slgr #OLYLAM #Stoiximan pic.twitter.com/phw7YHH03e
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) September 3, 2023
- Ζαχαριάδης: Αδιανόητο να δίνει συνέντευξη ο διοικητής της ΤτΕ στον μηχανισμό τρολ της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας»
- Η φωτοβολίδα που έριξε η ΕΠΟ για τη διαιτησία
- Γιώργος Καπουτζίδης: Οι δημοσιογράφοι έχετε κάνει λίγο μέρος της δουλειάς σας το «έλα να δούμε ποιος είπε κάτι κακό»
- Ισχυρές καταιγίδες σε 8 περιοχές τις επόμενες ώρες – Live η πορεία της κακοκαιρίας
- Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αποχαιρετούν τον Αναστάση Παπαληγούρα
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας! (vids)


