Αναβολή στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη λόγω κακοκαιρίας
Η ισπανική ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Σεβίλλη, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην πόλη.
Το σημερινό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Σεβίλλη αναβλήθηκε από την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Αιτία είναι τα πολύ έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την ισπανική πρωτεύουσα και αναμένονται να γίνουν πολύ χειρότερα μέσα στην ημέρα.
Η αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (19:30), όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα διεξαχθεί σήμερα.
Οι βροχοπτώσεις είναι τόσο έντονες στην Μαδρίτη, που το δημοτικό συμβούλιο της ισπανικής πρωτεύουσας έθεσε την πόλη σε κόκκινο συναγερμό.
Πλέον, οι δύο ομάδες αναμένουν την νέα ημερομηνία στην οποία θα κοντράρουν τα «ξίφη» τους.
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορεί η Κίνα να κυριαρχήσει στην εξαγωγή ΑΙ;
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)

