Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρτίνεθ έχει έτοιμο τον Ορτέγκα

Ο Μαρτίνεθ έχει έτοιμο τον Ορτέγκα

Ο Αργεντίνος μπακ αναμένεται να είναι βασικός στο ματς με την Λαμία, κάνοντας ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής την Λαμία και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι πειραιώτες προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη και πρόκριση επί της Τσουκαρίτσκι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να δει την ομάδα του να δίνει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία αφορά τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος θα είναι όπως όλα δείχνουν το νέο πρόσωπο των πειραιωτών στο παιχνίδι με την Λαμία, καθώς ο Μαρτίνεθ έχει έτοιμο τον Αργεντίνο μπακ για τη βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού «έδειξε» στην προπόνηση του Σαββάτου ότι υπολογίζει για το αρχικό σχήμα τον Αργεντινό αριστερό μπακ, καθώς τον δοκίμασε με τους βασικούς στου Ρέντη, με τον Ορτέγκα να δείχνει πανέτοιμος για το ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.

Ο Μαρτίνεθ μίλησε για λίγο με τον Λατινοαμερικάνο αμυντικό και όλα δείχνουν ότι ο Ορτέγκα θα πραγματοποιήσει το βράδυ της Κυριακής την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος μπακ έχει δείξει πολύ καλά δείγματα τις λίγες μέρες που βρίσκεται στο Ρέντη και πολλοί θεωρούν ότι θα είναι παίκτης «κλειδί» για τον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν.

Πολύ καλή γνώμη έχει βεβαίως σχηματίσει και ο Μαρτίνεθ, ο οποίος περιμένει πολλά από το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών, καθώς βλέπει ότι ο Ορτέγκα μπορεί με την ταχύτητα που έχει να προσφέρει νέα στοιχεία στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη έκανε ο Όλα Σολμπάκεν, με τον Νορβηγό ν’ ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

*Εκτός αποστολής έμεινε ο Ιμπόρα, καθώς ο Ισπανός μέσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και ο Μαρτίνεθ δεν θέλει να ζορίσει τον έμπειρο μέσο. Άλλωστε μετά το ματς με την Λαμία υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και ο Ιμπόρα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

*Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε την Λαμία σε βίντεο και είπε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στο παιχνίδι, για να πάρουν τη νίκη.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο» είπε στους παίκτες ο Ισπανός τεχνικός και είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να δει καμιά χαλάρωση.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024