Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 31χρονος από την περιοχή της Τούμπας
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Εξαφανίστηκε το πρωί από την περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, ο Καλαούζης Γιάννης, 31 ετών.
Μόλις ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση του Καλαούζη Γιάννη, προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, μετά από αίτημα της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Καλαούζης Γιάννης έχει ύψος 1.80 μ., ζυγίζει 80 κιλά, έχει κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε παντελόνι, άσπρη μπλούζα, μαύρα αθλητικά παπούτσια με κόκκινη ρίγα. Έχει μούσι.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Το Δημόσιο δηλώνει υποστήριξη σε κατηγορίες
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Επιδείνωση της κατάστασης στο Μάλι
- ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Όστιν – Αναφορές για τραυματίες
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 28χρονο
- Η διπλωματία του Λανουά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442