Συμφώνησε με την Αλ Σαμπάμπ ο Καράσκο – Μένει το «ναι» της Ατλέτικο
Ο Γιανίκ Καράσκο έχει συμφωνήσει με την Αλ Σαμπάμπ και το μόνο που απομένει για να αποχωρήσει από την Μαδρίτη είναι η συμφωνία με την Ατλέτικο.
Ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία ο Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος έχει συμφωνήσει από τον Ιούνιο με την Αλ Σαμπάμπ.
Ο Βέλγος θα αποχωρήσει από την Μαδρίτη με προορισμό την Μέση Ανατολή μόνο αν τα βρουν οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους, καθώς όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει πει ακόμα το «ναι» ώστε να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει.
Μάλιστα δεν φαίνεται να συμφωνήσει αν δεν βρεθεί η κατάλληλη (οικονομική) πρόταση. Επίσης φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της Αλ Σαμπάμπ ότι δεν θα δεχθεί καθυστερημένη πρόταση. Επιθυμεί να ολοκληρώσει το deal εντός λίγων 24ωρων, προφανώς ώστε να προλάβει να βρει και κατάλληλο αντικαταστάτη.
Ο Καράσκο σε συνολικά δύο θητείες με την φανέλα της Ατλέτικο, έχει κάνει 266 εμφανίσεις με 47 γκολ και 45 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το 2021 και το Europa League το 2018.
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
- Φαβορί ο Βεζένκοφ για το «Alphonso Ford Trophy»: Τι χρειάζονται οι Ναν και Χίφι (vids)
- Πέτσας: «Δεν θα ψηφίσω όλες τις άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της ΝΔ»
- Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους – Δείτε το ΦΕΚ
- Με επιτυχία οι δοκιμαστικές προσδέσεις στο λιμάνι της Τήνου
- Π. Μαρινάκης: Κατηγορεί την αντιπολίτευση για τοξικότητα και δικαιολογεί τον Λαζαρίδη
