
Φευγάτος ο Φατί από Μπαρτσελόνα – Στη γωνία περιμένει η Τότεναμ
Ο Ανσού Φατί κατέθεσε αίτημα μεταγραφής στην Μπαρτσελόνα και η Τότεναμ είναι εκεί για να αδράξει την ευκαιρία.
Ο Ανσού Φατί δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιον βαθμό που να του εμπιστευθεί χρόνο στο βασικό ροτέισον της Μπαρτσελόνα.
Κάπως έτσι ο επιθετικός των Μπλαουγκράνα, προϊόν της Μασία, κατέθεσε αίτημα μεταγραφής για να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο.
Στις αρχές του καλοκαιριού παρά τη φημολογία, ο Φατί φαινόταν διατεθειμένος να προσπαθήσει μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε όπως φαίνεται και ο 21χρονος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα, στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο. Η Τότεναμ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Καταλανούς για να τον αποκτήσει, με τη Σεβίλλη να ακούγεται και αυτή ως… εκλεκτή της οικογένειας του ποδοσφαιριστή.
- Ποιες χώρες θα είναι οι πλουσιότερες στην Ευρώπη μέχρι το 2030 – Ουραγός η Ελλάδα
- Μυτιλήνη: Σοβαρές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα από την διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων
- Χολαργός: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Οργάνωνε εκδρομές με ποδήλατα για ανηλίκους
- Ο Γιώργος Παπασταμούλος συνδέει την Αθήνα με τους Κενυάτες δρομείς σε ένα ντοκιμαντέρ στα 2.500 μ. υψόμετρο
- «Το πιο τρελό πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου»: Περήφανος ο ΛεΜπρόν που έπαιξε στα Playoffs με τον γιο του
- Τσουκαλάς: Σεξιστική επίθεση με στοιχεία ηλικιακού ρατσισμού η επίθεση Λαζαρίδη στη Ντόρα Μπακογιάννη



