
Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά στην Κύπρο αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει για καιρό ακόμα στο… ταμείο ανεργίας καθώς είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα που θα προπονεί.
Μάλιστα δεν θα αλλάξει καν πρωτάθλημα, αφού αν ολοκληρωθεί το deal, θα αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα είναι η τρίτη κυπριακή ομάδα μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια που θα αναλάβει.
Συνολικά ο Απόλλων θα είναι η 10η ομάδα στην προπονητική του καριέρα, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από την Τσουκαρίτσκι (αντίπαλο του Ολυμπιακού για το Europa League), τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο ελληνικό κοινό είναι γνωστός προπονητικά από τα περάσματά του πρώτα από τον Πανιώνιο και πιο πρόσφατα από τον πάγκο της ΑΕΚ.
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων από τη Νάουσα και τη Μακρινίτσα
- Η στιγμή που τουμπάρει το ασθενοφόρο μετά τη σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά – Σοκαριστικό βίντεο

