
Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά στην Κύπρο αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει για καιρό ακόμα στο… ταμείο ανεργίας καθώς είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα που θα προπονεί.
Μάλιστα δεν θα αλλάξει καν πρωτάθλημα, αφού αν ολοκληρωθεί το deal, θα αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα είναι η τρίτη κυπριακή ομάδα μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια που θα αναλάβει.
Συνολικά ο Απόλλων θα είναι η 10η ομάδα στην προπονητική του καριέρα, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από την Τσουκαρίτσκι (αντίπαλο του Ολυμπιακού για το Europa League), τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο ελληνικό κοινό είναι γνωστός προπονητικά από τα περάσματά του πρώτα από τον Πανιώνιο και πιο πρόσφατα από τον πάγκο της ΑΕΚ.
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Αλιβέρι Ευβοίας – Ήχησε το 112, στη μάχη πέντε εναέρια
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Ισπανία: Αποκαρδιωτική καταστροφή – Φωτιά βόρεια της Μαδρίτης έχει κάψει 120.000 στρέμματα
- Πώς η Κίνα θα γυρίσει το παιχνίδι στην οικονομία της
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- ΚΚΕ: Αντί ο Μητσοτάκης να κουνάει το δάχτυλο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, να επιστρέψει τα κλεμμένα στους αγρότες


